Let's Talk

Dit staat voor onze gebedsbijeenkomsten, de momenten dat we als collectief in gesprek gaan met God en van Hem willen horen wat Hij op zijn hart heeft.

Tijdens Let's Talk bijeenkomsten richten we ons gezamenlijk met één stem op God. Dit doen we door God te aanbidden, naar Hem te luisteren en voorbede te doen.
Deze avonden zijn belangrijke momenten voor ons als gemeente. Wij naderen tot Hem en Hij nadert tot ons. Dit nemen we serieus: ons oor te luister leggen bij onze hemelse Vader. Van Hem ontvangen we kracht, richting en visie. Er wordt tijd genomen om van Hem te horen wat er op Zijn hart ligt. Gebed noemen we daarom ook wel de motor van de gemeente.

We doen voorbede en bidden wat God ons op het hart legt. Gebed treft doel en heeft uitwerking, dat geloven wij. Elke keer zijn we benieuwd naar wat God wil waarvoor we bidden.

Wij geloven dat God luistert als Zijn kinderen eensgezind en in geloof bij Hem komen,  éénparig Hem om iets vragen. God luistert, een ieder heeft iets toe te voegen, in de vorm van een beeld, een woord van kennis, een profetisch woord, een lied, een gebed, een getuigenis.

In Efeziërs 6 legt Paulus uit dat we niet te strijden hebben tegen vlees en bloed, maar tegen de heersers en machten van de geestelijke wereld. We trekken een geestelijke wapenrusting aan (Ef 6:12) en laten ons bij het bidden leiden door de Heilige Geest (Ef 6:18).

 

Eerstvolgende datum&tijd

wo 8 september | 19.30 uur

 

Woensdagavond
Data | elke tweede woensdag van de maand.
Houd de agenda van de Lifesite in de gaten voor de specifieke data.

Start | 19.30 uur

Locatie Voorthuizen
  PAND:34 | Verbindingsweg 38a, Voorthuizen

Vragen?
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.