Welkom bij Kids@Life!

Voor God is elk kind belangrijk. Jezus zegt: Laat de kinderen tot Mij komen en verhindert ze niet. Daarom zijn er in LIFE speciale kinderdiensten: voor elke leeftijd een eigen groep. We gebruiken eigentijdse werkvormen en begrijpelijke verhalen om te vertellen dat God van hen houdt en er bij Jezus redding en nieuw leven te vinden is.  Met liefde, tijd en aandacht brengen we ze zo in aanraking met Gods liefde en de Bijbel.

Kleine groepen
Voor kinderen van 0 t/m 2 jaar is er een betrouwbaar oppasteam, dat zondagmorgen in de Schatkamer klaarstaat om uw kind met liefde en toewijding op te vangen. We zorgen dat uw kind zich veilig voelt en maken er samen een gezellige tijd van!

Voor de kinderen van 3 jaar en groep 1 t/m 8 is er iedere week kinderdienst in aparte groepen. In de kinderdienst zijn er Bijbelverhalen, sketches, liedjes en leuke verwerkingsopdrachten. Er wordt geluisterd, gezongen, gelachen, gebeden én er worden natuurlijk (nieuwe) vriendjes en vriendinnetjes gemaakt!

Klik hiernaast voor meer informatie per groep (tijd, locatie, inhoud onderwijs).

Waarom?
God houdt van kinderen; dat laten we ze graag weten! Elk kind heeft het recht te horen wie God is en wat een leven met Hem inhoudt. Onze kinderwerkers gaan in op vragen als: Wat is geloven? Hoe lees je de Bijbel? Hoe kan ik bidden? Wat wil God dat ik doe? Als volwassen christenen vertellen we met liefde over de redding en het nieuwe leven dat God ons door Jezus geven wil. We praten over Zijn grote daden en de vernieuwing door Zijn Geest, zodat de kinderen zelf hun weg met Hem leren gaan.

Kinderen zijn kwetsbaar en afhankelijk. In Life helpen we hen op weg naar een gezonde relatie met God en met elkaar. Tegen de moderne mentaliteit in, geloven wij, dat de mens niet op zichzelf staat, maar bedoeld om te leven in relatie met God en in liefde naar elkaar.

Ook kinderen hebben een eigen wil.  We maken hen daarom bewust dat zij kunnen kiezen voor een leven met Jezus. Kinderen hoeven niet op de bank te blijven zitten tot ze ‘groot’ zijn. We geven ze graag de  ruimte om – in de eenvoud van hun geloof -  hun gaven en talenten te delen met anderen: in de kinderdienst, de samenkomst en in hun dagelijks leven. Vriendjes en vriendinnetjes zijn dan ook van harte welkom!

Nog meer…!
Behalve toffe Kinderdiensten, organiseren we in Life soms ook andere activiteiten, zoals een jaarlijks Super Kamp en leuke uitjes. Daarnaast is er regelmatig een KidsJam: een aanbiddingsdienst speciaal voor de kids, waarin ze een feestje vieren voor God!

Hou deze site in de gaten voor meer informatie over actuele activiteiten.

KidsJam
Eens in de zoveel tijd houden we een speciale aanbiddingsdienst voor kinderen. Dit heet KidsJam.  Met KidsJam leren we de kinderen hoe je samen een feestje kunt vieren voor God. Je kan het zien als een ‘mini-dienst’, met dansen, zingen en andere vormen waarmee we de kinderen in contact brengen met God.

Praktisch: Als er KidsJam is, gaan de kinderen meteen naar de KidsJam-ruimte (de toneelzaal) en niet eerst met hun ouders mee in de grote dienst. De KidsJam-ochtend is verdeeld in twee helften: de eerste helft komt de bovenbouw (groep 5 t/m 8); de onderbouw (groep 1 t/m 4) begint ondertussen met hun normale kinderdienst. Halverwege de ochtend wordt er gewisseld. Maar soms doen we het precies andersom: dan komt eerst de onderbouw en daarna de bovenbouw. Op die manier kan de dienst goed op ieders leeftijd worden afgestemd. 

 

Tijden

Kinderen vertrekken direcht  naar hun eigen ruimte.

Ruimten
Voor actuele informatie over de specifieke ruimte, opzet en tijd,
klik hieronder op de leeftijdscategorie van uw kind.

Kids@Life goepen
Klik hieronder voor info voor de verschillende groepen:

Leiders

Christiaan & Beanta

Algemeen

Contactgegevens
mail Beanta | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
tel | 06 43 21 50 75


Jan & Heidy

Events

Contactgegevens
mail | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
tel |

Vragen?
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.