Zo 7 sept: Feest!

De start van de feestmaand, deze dag zal Life breed zijn!

10.00 uur inloop met koffie en wat lekkers. 11.00 uur start de dienst met een baby/peuterparade.

In deze weken willen wij ook een ieder gelegenheid geven om zich op creatieve wijze te uiten in de vorm van schilderen, of een andere creatieve uitingsvorm die bij jou past. Neem op zondagochtend de spullen mee die je hiervoor nodig hebt en vind je plek in de zaal. Heb jij tijdens de dienst iets creatiefs meegemaakt is er 's middags ook de gelegenheid dit weg te geven. Misschien is het schilderij voor jezelf, misschien ook niet.

Deze zondag is de startzondag, waarna de daarop volgende 3 weken de thema's: Verleden, heden en toekomst zullen zijn.

Na de dienst hebben we een gezamenlijke lunch. Misschien heb je hier over al een mailtje over ontvangen in de afgelopen tijd, maar zo niet dan ben je van harte uitgenodigd om hier bij aanwezig te zijn. Neem wat lekkers te eten mee naar de dienst, voldoende voor jou en je gezin en wat extra voor eventuele gasten. Bij binnenkomst kun je dit op een tafel zetten in de ruimte gelijk links om de hoek. Na de dienst zal dit als buffet fungeren. 

Het middagprogramma bestaat uit diverse leuke en mooie activiteiten zoals: Presentatie receptenboek, schilderen, kinderactiviteiten etc.
Ook zal het Life-Lied op deze zondag gezongen worden en gaat vanaf deze zondag de toneelgroep wekelijks een bijdrage leveren. 

Rond 14.30 uur zullen we deze feestelijke start dag afsluiten. 

Voor de schatkamer zal deze zondag ook een andere indeling hebben.

0 & 1 jarigen: Tussen 10.40 en 11.00 uur kan u uw kind komen brengen. Wij willen dan met elkaar een aantal wagens versieren. Om 11.00 uur zullen we met de kinderen onder begeleiding van de schatbewaarders naar de grote zaal gaan om daar een rondje in de parade mee te lopen.
Omdat alles een uurtje verschoven is, mag u uw kind een lunchpakketje mee geven, wat wij hen kunnen geven rond 12.00 uur. Een campingbedje kan mee genomen worden zodat uw kindje kan proberen te slapen in een aparte ruimte.

2 & 3 jarigen: U kan uw kind brengen tussen 10.30 en 10.45 uur. Wij maken ons mooi voor de parade die om 11.00 begint, samen met de schatbewaarders. Hierna lopen we weer terug naar het lokaal. Rond 12.00 uur gaan we op het gras een pannenkoeken picknick houden.

Datum

zondag 7 september 

Tijd 
koffie | 10.00 uur
start dienst | 11.00 uur

Locatie
  Trefpunt Voorthuizen

Terugluisteren

1. Lifesites Together; Feestmaand eerste zondag: Feest!; zondag 07-09-2014 Play Download this Song