Romeinen 1 deel 1

Zondag zijn we begonnen met een serie vanuit Romeinen 1. Het evangelie had impact in het leven van Paulus, in het leven van de christenen in Rome, in het leven van generaties door de eeuwen heen en ook in jou en mijn leven.

Paulus gelooft in een sterke, in-eenheid-verbonden kerk in Rome, de hoofdstad en woonplaats van de keizer. De kerk kan daar een verschil maken, en daarom schrijft hij met de brief Romeinen aan hen zijn meest volledige uiteenzetting van het Evangelie van Jezus Christus. Het is het evangelie van Jezus, de aanwezige Koning die regeert met kracht. Dat is een gedurfde en politieke claim die Paulus doet in de achtertuin van de keizer. En dat heeft hij met de dood moeten bekopen. Echter Paulus konden ze doden, maar de enorme kracht van het evangelie is niet te stoppen! Die kracht gaat door de generaties en eeuwen de wereld rond en heeft jou en mij bereikt!

Onderwijs is een wezenlijk onderdeel van kerk-zijn. Bijbels onderwijs is als gezond voedsel dat het lichaam sterk en vitaal houdt en het doet groeien. Dit onderwijs schijnt licht waar duisternis is en is in staat tot in het hart van de gemeente te spreken.

Datum

zondag 1 oktober

Tijd 
 10.00 uur

Locatie
Life Voorthuizen

Spreker
Jacco van Sijll

Terugluisteren

1. Life Voorthuizen; Romeinen 1 deel 1; Jacco van Sijll; zondag 01-10-2017 Play Download this Song