Youth4Life 

Youth4Life biedt jou als jongere van 12 t/m 20 jaar de kans om in een relaxte en open sfeer te groeien in jouw relatie met God en anderen. Je kan er vriendschappen bouwen en samen met mensen van je eigen leeftijd nadenken over het volgen van Jezus, jouw plek in de wereld, vriendschappen, school en werk. Er is alle ruimte om vragen te stellen en persoonlijke dingen te delen, maar ook om gewoon lekker te chillen met (nieuwe) vrienden en vriendinnen.

Youth4Life komt regelmatig met z'n allen bij elkaar aan de Verbindingsweg. Ook jongeren die 's zondags niet naar onze gemeente gaan, komen naar Youth4Life. Voel je vrij en kom gerust eens langs!

"Youth4Life voelt als een vriendengroep, waarmee je lol hebt, maar ook serieuze gesprekken voert. Er hangt een sfeer van acceptatie en waardering. Zo van: Wees jezelf en kom erbij. Dat maakt het makkelijker open te zijn. Je gaat vanzelf meedoen!" aldus een youth4life jongere.

"Jongeren staan in deze leeftijd midden in de vorming van hun identiteit, ze zitten in een fase waar ze veel en belangrijke keuzes moeten maken en zelf al een duidelijke mening hebben over het leven. Wij vinden het ontzettend gaaf om door middel van relatie een stukje inkijk en inspraak in hun levens te mogen hebben.om ze meer en meer te helpen groeien naar Jezus evenbeeld".

Y4L 12-15 Elke vrijdag avond 
Y4L 15-20 De tweede en vierde dinsdagavond 

 

Wanneer

Houdt de agenda in de gaten!  

Voor wie?
Jongeren van 12 t/m 20 jaar

Adresgegevens
Verbindingsweg 38a, Voorthuizen

Vragen?
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.