Life?

In christengemeente Life willen we geen ‘kerkje spelen’, maar spreken en leven vanuit de ontmoeting met Jezus: voor God, met elkaar en in de wereld. Dit vormt de basis van ons gemeente-zijn en bepaalt onze diensten, jeugdgroepen en huiskringen.

Hoe?
Dat laten we je zien op deze website. Maar de beste manier is natuurlijk: onder de mensen zijn en gewoon met ons meedoen. Proef het hart van onze gemeente en ervaar Life!

Wat mag je verwachten?
Geniet tijdens een ochtenddienst op zondag van eigentijdse aanbiddingsmuziek en een pakkende preek, die je meer vertelt over een leven met Jezus. Voor kinderen van groep 1 t/m 6 is er een kinderdienst, waarin onze kinderwerkers het goede nieuws van God op een leuke, creatieve en speelse manier overbrengen. Ook nemen ze de tijd om met de kinderen te zingen en te bidden. Baby’s en peuters kunnen terecht in een veilige crèche, waar een ervaren en betrouwbaar oppasteam hen met zorg en liefde opvangt. Door middel van eenvoudige liedjes en verhalen horen ook de peuters over Jezus’ liefde en de Bijbel.

Omdat we jou en ook elkaar graag ontmoeten, is er na de ochtenddienst steevast een lekkere bak koffie. Wie wil, kan dan nog even doorpraten, nieuwe contacten opdoen of gewoon wat gezelligheid inademen. Wees welkom en voel je vrij.

Behoefte aan meer? Dan kun je doordeweeks vrijblijvend aanschuiven bij één van onze jeugdgroepen of huiskringen in Voorthuizen, Barneveld, Hardewijk, Putten of Kootwijkerbroek.

Lees meer over wat we geloven en wie we zijn:

Samenkomsten

Op zondag zijn er samenkomsten om 10.00 uur in de Eng, Voorthuizen:

Vragen over of onderdeel worden van Life?
Stel je vraag of laat je contactgegevens achter door te mailen naar:
mail | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.